Featured

دومین کارگاه  مانیتورینگ عصبی در حین عمل جراحی

به اطلاع می رساند پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان در راستای ماموریت خود در حوزه آموزش و دانش افزایی مهارت های کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران و جامعه هدف ایثارگری و همچنین تاکیدات ریاست عالی بنیاد شهید مبنی بر بروزرسانی دانش در کارکنان بنیاد شهید،  اقدام به برگزاری کنفرانس علمی یک روزه به صورت آنلاین می نماید.2th monitoring asabi

در تاریخ 21 تیر ماه دومین کارگاه  مانیتورینگ عصبی در حین عمل جراحی با حضور اساتید و جراحان داخلی و خارجی در زمینه بیماری صرع ساعت 13 برگزار خواهد گردید. در این جلسه شرح حال چندین بیمار مبتلا به صرع مقاوم به درمان ارائه خواهد گردید و سپس اساتید در مورد کیس ها به ارائه بحث و تبادل نظر می پردازند. گروه های هدف در این کنفرانس شامل کارکنان بنیاد شهید و متخصصین جراحی مغز و اعصاب، متخصصین بیماری های مغز و اعصاب، علوم اعصاب و کارشناسان اتاق عمل و بیهوشی می باشند.

همکاران محترم بنیاد جهت ثبت نام از این لینک وارد فرم ثبت نام شوند.

آدرس و لینک ورود به وبینار: