هم اندیشی طرح "رضایت سنجی از بیمه تکمیلی"

پیرو درخواست ارسال شده توسط مدیرکل محترم درمان و توانبخشی مبنی بر انجام طرح رضایت سنجی از بیمه تکمیلی جلسه هم اندیشی طرح "رضایت سنجی از بیمه تکمیلی" با حضور مدیرکل درمان و توانبخشی، مدیرعامل و معاون سلامت شرکت متد، سرپرست اداره کل مصدومین شیمیایی، رئیس اداره بیمه و درمان، کارشناس اداره کل درمان و توانبخشی، نماینده اداره کل امور تخصصی و گروه های ویژه، نماینده معاونت بهداشت و درمان استان البرز و حضور روسای گروه‌های پژوهشی پژوهشکده در تاریخ 16 دی 1403 در سالن شهید رهنمون پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان برگزار گردید.

ham andishi rezayat

دکتر عباس والی سرپرست پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان گفت این طرح از سال 1394 طی 4 دوره در پژوهشکده انجام شده و نتایج آن دراختیار معاونت بهداشت و درمان و مدیران مربوطه جهت بهره برداری قرار گرفته است. در این نشست علمی ابتدا خلاصه ای از روش انجام کار در این 4 دوره توسط سرپرست طرح خانم دکتر بتول موسوی ارائه گردید و سپس پروپوزال فاز پنجم با توجه به نظرات و دیدگاه های حاضرین در جلسه به بحث و بررسی گذاشته شد.

در پایان این جلسه پیشنهاد شد با برگزاری جلسه ای وبیناری نقطه نظرات مدیران و کارشناسان ستادی و استانی در خصوص انجام رضایت سنجی از بیمه دریافت شود تا بر اساس آن پروپوزال طرح نهایی و آماده اجرا گردد.



گزارش برگزاری کنفرانس علمی یکروزه انفلوانزا در سالمندان

 

وبینار آموزشی "آنفلوانزا در سالمندان" ویژه پزشکان پایش سلامت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان، پنجشنبه ششم دی ماه وبینار آموزشی با عنوان "آنفلوانزا در سالمندان" به همت این پژوهشکده و با همکاری شرکت متد، اساتید دانشگاه‌ توانبخشی و سلامت اجتماعی و دانشگاه علوم پزشکی ایران، با هدف ارتقاء سطح آگاهی پزشکان و متخصصان حوزه سلامت برگزار گردید. این وبینار با استقبال چشمگیر بیش از ۳۰۰ نفر که اکثریت آنها از پزشکان پایش سلامت همکار با بنیاد شهید و امور ایثارگران بودند، مواجه شد.

دکتر والی، سرپرست پژوهشکده، به اهمیت پیشگیری و مدیریت آنفلوانزا در سالمندان اشاره کرد و بیان داشت:
"ایثارگران سالمند به عنوان یکی از آسیب‌پذیرترین گروه‌های سنی در برابر بیماری‌ها، نیازمند توجه ویژه‌ای هستند. هدف ما از برگزاری این وبینار، افزایش آگاهی و توانمندسازی پزشکان در ارائه خدمات بهتر به این گروه سنی است."

در این وبینار، خانم دکتر بتول موسوی، متخصص پزشکی اجتماعی، به اهمیت موضوع و اپیدمیولوژی آنفلوانزا پرداخت. سپس آقای دکتر دلبری، استاد دانشگاه و متخصص طب سالمندی، فیزیولوژی پیری و پاسخ‌های ایمنی به آنفلوانزا را تشریح کردند. در ادامه، آقای دکتر مدیریان، دانشیار دانشگاه و متخصص طب اورژانس، در خصوص علائم بالینی و تشخیص آنفلوانزا در سالمندان صحبت کردند. آقای دکتر جواد مینوئی فر، متخصص بیماری‌های عفونی، درمان آنفلوانزا در سالمندان و تجربیات بالینی خود در رابطه با درمان ایثارگران را ارائه دادند. در انتها خانم دکتر نیک‌صولت، متخصص طب سالمندی و آقای دکتر یوسفی متخصص بیماری‌های عفونی، به ارائه مطالب علمی خود درباره پیشگیری و واکسیناسیون آنفلوانزا در سالمندان پرداختند.

این وبینار بخشی از سلسله آموزش‌های طراحی شده توسط پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان است که بر روی مسأله سالمندی جانبازان تمرکز دارد. در این راستا، برنامه‌های آموزشی متعددی در آینده نزدیک طراحی و برگزار خواهد شد که به بررسی چالش‌ها و نیازهای خاص این گروه می‌پردازد. از تمامی پزشکان و متخصصان دعوت می‌شود تا در برنامه‌های آینده این پژوهشکده شرکت نمایند تا بتوانیم با همفکری و همکاری، گام‌های مؤثری در راستای سلامت جامعه برداریم.

فایل های ارائه شده در وبینار در قسمت مطالعه بیشتر  قابل مشاهده میباشد.

برگزاری کنفرانس علمی یکروزه انفلوانزا در سالمندان

برگزاری کنفرانس علمی یکروزه انفلوانزا در سالمندان (ویژه پزشکان پایش سلامت)

به اطلاع می رساند کنفرانس علمی یکروزه انفلوانزا در سالمندان با حضور اساتید و سخنرانان متخصص در این حوزه در تاریخ  6 دی ماه 1403 بصورت وبینار  از ساعت 8 الی 11 صبح برگزار خواهد گردید.FLUJPG

گروه های هدف در این کنفرانس شامل پزشکان عمومی، طرح پزشک خانواده، متخصصان طب سالمندی، عفونی، رادیولوژی، اورولوژی، داخلی، طب اورژانس، پزشکی اجتماعی، بیهوشی و کارشناسان پرستاری، پرستاری سالمندی خواهد بود. 

مشمولین آموزش مداوم توجه نمایند برای ثبت نام در سایت آموزش مداوم پزشکی وزارت بهداشت برنامه با شناسه (227528) در دسترس میباشد.

سامانه یکپارچه آموزش مداوم پزشکی کشور :

https://ircme.ir

آدرس و لینک ورود به وبینار: 

https://www.skyroom.online/ch/jmerc/isaar 

 

برگزاری هم اندیشی طرح پژوهشی

ضمن گرامیداشت هفته پژوهش به استحضار می‌رساند این پژوهشکده در نظر دارد با همکاری شرکت متد جلسه هم اندیشی طرح پژوهشی با عنوان "طراحی و ساخت فناوری‌های کمکی جهت ایثارگان با ناتوانی اندام فوقانی"برگزار نماید.

این جلسه برای اولین بار در کشور با مشارکت متخصصین داخلی و خارجی و مراکز تحقیقاتی مرتبط با موضوع و جمعی از جانبازان قطع اندام فوقانی و سالمندان در روز دوشنبه 26 آذر ماه 1403 ساعت 10 الی 13 در پژوهشکده برگزار خواهد شد.

نشست علمی مشترکی اداره کل مصدومین شیمیایی با مرکز تحقیقات آسیب‌های شیمیایی دانشگاه بقیه الله

نشست علمی مشترک بین پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان، اداره کل مصدومین شیمیایی بنیاد شهید و امور ایثارگران با مرکز تحقیقات آسیب‌های شیمیایی دانشگاه بقیه الله(عج)، روز یکشنبه چهارم آذر ماه در محل پژوهشکده برگزار شد.

IMG 4091در این نشست که با حضور دکتر شیبانی مدیرکل مرکز مصدومین شیمیایی، دکتر شهریاری به همراه اعضای هیات علمی، مدیران مرکز تحقیقات آسیب‌هاي شیمیایی دانشگاه بقیه الله، دکتر والی سرپرست پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان، مدیران و کارشناسان این پژوهشکده برگزار شد، ضمن مرور فعالیت‌های انجام شده در گذشته، در خصوص مصدومین شیمیایی و معرفی برنامه‌های جاری و پیش روی هر سه مرکز، ظرفیت‌های موجود علمی و ساختاری، مورد بررسی و نقد قرار گرفت.

 در این نشست، دکتر شهریاری و همکارانشان در خصوص مطالعات مرتبط با آسیب‌های جنگ شیمیایی که در دانشگاه بقیه‌الله در حال انجام است، توضیحاتی ارائه کرد. دکتر والی نیز با اشاره به این موضوع که پژوهشکده به عنوان مرجعیت علمی پژوهش‌های ایثارگران ماموریت دارد تا با احصا نیازهای جامعه ایثارگری، از جمله مصدومین شیمیایی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی موجود در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی کشور، طرح‌های پژوهشی در سطح ملی طراحی کرده و با ارائه نتایج آن به واحدهای مربوطه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، به ارتقا سطح سلامت ایثارگران کمک کند.همچنین در پایان این نشست مقرر شد طی انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه جانبه، اقدامات آموزشی و پژوهشی و حضور نمایندگان علمی مراکز در جلسات شورای علمی، بر پایه نیازهای موجود جامعه هدف، فعالیت‌های مشترکی طراحی و اجرا شود.

آقای دکتر عباس والی سرپرست پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان طی پیامی انتصاب آقای دکتر مینوئی فر به عنوان مدیرعامل شرکت متد را تبریک گفت.

Untitled

جناب آقای دکتر مینوئی فر

 مدیرعامل محترم شرکت متد

 

با سلام و احترام،

انتصاب شایسته جنابعالی به عنوان مدیرعامل شرکت متد را صمیمانه تبریک عرض می‌نمایم. این موفقیت بزرگ نشان‌دهنده توانمندی‌ها و تجربیات ارزنده شما در زمینه‌های علمی و مدیریتی است و بر این باورم که تحت رهبری شما، شرکت متد به دستاوردهای جدید و قابل توجهی نائل خواهد شد.

پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان آماده است تا با همکاری نزدیک و مؤثر با شما و تیم محترمتان، در راستای تحقق اهداف مشترک گام بردارد. امیدوارم این همکاری موجب پیشرفت‌های چشمگیر در زمینه های علمی و پژوهشی گردد.

همایش آموزشی همسران جانبازان اعصاب و روان

معاونت بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران با همکاری اداره کل توانبخشی، اداره کل پیشگیری و بهداشت روانی، اداره کل مددکاری و مشاوره و پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان، همایش آموزشی همسران جانبازان اعصاب و روان را در تاریخ 23 مهر ماه 1403 از ساعت 9 صبح الی 12 ظهر در سالن شهید رسول زاده برگزار می نماید.

asab o ravan

 

عناوین و محورها:

- تحکیم خانواده

- بهداشت روان در ایثارگران

-خود مراقبتی در سلامت روان

- سلامت روان در فرزندان ایثارگران

- روانپزشکی در سالمندی 

گزارش برگزاری هم اندیشی سالمندی در ایثارگران

آقای دکتر عباس والی سرپرست پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان :


salmandi dr valiسالمندی و تأمین و ارائه خدمات مراقبت از سالمندان یکی از چالش های اصلی برای آینده دولت ها است. چگونگی شکل گیری نیازهای سالمندان در جامعه و درک خواسته ها و نیازهای آنها، ما را قادر می سازد تا مراقبت های سلامتی، اجتماعی، فرهنگی آن را بهتر تحلیل و برنامه ریزی کنیم.

منحصر به فرد بودن جامعه ایثارگران و گذار سریع این جامعه به سمت سالمندی در آینده نزدیک دغدغه ای بود که موجب شد همزمان با‘گرامیداشت روز جهانی سالمند، جلسه‌ای با عنوان هم اندیشی سالمندی در ایثارگران توسط معاونت بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران با همکاری پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان با حضور مدیران ارشد و میانی بنیاد و جمعی از ایثارگران برگزار شود.

سیمای سالمندی در جامعه ایثارگری-بحران سالمندی در بنیاد شهید و امور ایثارگران، حکمرانی هوشمند و آینده نگر-فناوری و سالمندی، راهکارها و چالش‌ها، شرح اقدامات پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان در رابطه با موضوع سالمندی و تقدیر و تجلیل از ایثارگران سالمند، محور های اصلی این بود.

آقای مهندس سعید اوحدی، معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران  و آقای دکتر عباسپور معاون محترم بهداشت و درمان در این جلسه به نرخ رشد سالمندی در جامعه ایثارگران و تفاوت آن با جامعه ایرانی با توجه به عوارض جسمی و روانی ناشی از دوران جنگ  اشاره کرده و تمرکز بر مسائل دوران سالمندی والدین شهدا جانبازان و خانواده های آنها را با ارائه خدمات سالمندی به ایثارگران، تداوم خدمات پیشگیری، مراقبت، آموزش و توانمند سازی سالمندان مورد توجه قرار دادند. تقدیر و تجلیل نمادین ریاست عالی بنیاد  از ایثارگران سالمند حاضر در جلسه تاکیدی بر اهمیت و نقش سالمندان بویژه والدین شهدا، همسران شهدا و جانبازان به عنوان نمادهای مقاومت و ایثار در جامعه بود.

Featured

 هم اندیشی سالمندی در ایثارگران

salmandi mehr1403

 

پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان با همکاری معاونت بهداشت و درمان در نظر دارد جلسه هم اندیشی سالمندی در ایثارگران را همزمان با روز جهانی سالمند در راستای ترسیم سیمای سالمندی و ارائه راهکارهای مدیریت بحران سالمندی برگزار نماید.

 عناوین و محورها:

  • سیمای سالمندی در جامعه ایثارگری
  • بحران سالخوردگی و راهکارهای مدیریت آن
  • فناوری و سالمندی، راهبردها و چالش ها
  • سالمندی و اقدامات انجام یافته در پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان
  • تقدیر از ایثارگران سالمند

 زمان برگزاری: هشتم مهر ماه 1403
محل برگزاری :  سالن جلسات حوزه ریاست

انتصاب دکتر عباس والی بعنوان سرپرست پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان

 

به اطلاع میرساند

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با صدور حکمی «دکتر عباس والی» را به عنوان «سرپرست پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان» منصوب کرد.

valiمتن حکم مهندس سعید اوحدی به شرح زیر است: جناب آقای دکتر عباس والی


با سلام و احترام
نظر به دانش، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی در عرصه خدمت‌رسانی به خانواده‌های معظم شهداء و ایثارگران و انجام پژوهش‌های مرتبط با این جامعه معزز، به موجب این حکم به عنوان سرپرست پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان منصوب می‌گردید.
امید است با اتکال به خداوند متعال و استعانت از حضرت ولی عصر (عج)، در عرصه پژوهش‌های راه گشا برای جامعه ایثارگری، موفق و مؤید باشید.  
سعید اوحدی

 

ezterabzodaee 1 

impacts of landmine iran