پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان

 

تغييرات ساختار سنی جمعيتی 30 ساله در ایثارگران: نگاهی به گذشته، حال و آینده

 این مطالعه  با هدف پیش بینی تغییرات 30 ساله (گذشته،حال، و آینده) در ساختار سنی ایثارگران به منظور امکان برآورد میزان نیازهای خدمات بهداشتی درمانی، تعیین و اولویت بندی این نیازها برای سالهای آتی و برنامه ریزی ارائه خدمات مناسب و اختصاصی آنها طراحی و اجرا شده است. 

 

کسب مهارت و مدیریت بیماری‌ها و سندروم‌های سالمندی

 
به منظور دستیابی به سالمندی سالم و موفق پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان، دوره‌ آموزش مهارت‌های حرفه‌ای سالمندیاری، دوره‌های هدفمند به ارائه کنندگان خدمات سلامت و توانمند سازی سالمند و مراقبین سالمند را برگزار میکند.

 

نیازسنجی سلامت جمعیت ایثارگران

 
این مطالعه با هدف نیازسنجی سلامت جسمی و روانی جانبازان از جمعیت ایثارگران، تدوین و طراحی شده است.  این پژوهش کیفی، اکتشافی و توصیفی در افق زمانی تک مقطعی و با شیوه گردآوری داده ها از طریق  استفاده از  بررسی اسناد و پانل خبرگان به احصائ نیازهای سلامت جانبازان پرداخته است.

آمار سایت

  • کاربران 3
  • مطالب 445
  • نمایش تعداد مطالب 2406339

آخرین خبر

نشست مشترک شرکت متد، پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان و دانشگاه توانبخشی و سلامت اجتماعی با محور سالمندی در ایثارگران

با توجه به اهمیت موضوع سالمندی در ایثارگران و تاکید ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران جناب آقای مهندس اوحدی به رفع چالش های دوره سالمندی و خدمت رسانی مناسب به جامعه هدف، جلسه ای در روز شنبه 23/1/1404 در محل سالن جلسات شرکت متد با حضور مدیرعامل و نائب رئیس هیات مدیره شرکت متد جناب آقای دکتر مینوئی فر و معاونت های تخصصی این شرکت، رئیس انجمن سالمندی ایران و استاد دانشگاه توانبخشی و سلامت اجتماعی جناب آقای دکتر احمد دلبری و سه نفر از اعضای هیات علمی این دانشگاه، سرپرست پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان جناب آقای دکتر عباس والی و روسای گروههای پژوهشی پژوهشکده، روسای بیمارستان روانپزشکی صدر و نیایش، مدیر درمانگاه شاهد و کارشناسان این حیطه برگزار شد.

photo18071617350

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده، در این جلسه مسائل و چالش های پیش روی جامعه ایثارگر مورد بحث و بررسی قرار گرفت. نکات کلیدی و محور های اصلی گفتگو در این جلسه به شرح زیر بود:

-تأکید بر توانمند سازی ایثارگران با هدف سالمندی سالم، لزوم دسترسی به خدمات درمانی و پیشگیرانه برای سالمندان جانباز و خانواده‌های شهدا، اولویت‌دهی به غربالگری و پایش سلامت مستمر جهت کاهش خطر و بار بیماری‌های مزمن مانند قلبی، عروقی، دیابت و ارتقاء کیفیت زندگی

انتشار بیست ودومین شماره مجله طب جانباز

راهنماي نگارش و شرايط پذيرش مقاله ها

هدف از انتشار اين فصلنامه ارتقاي سطح دانش علمي متخصصان، پژوهشگران، کارشناسان و علاقمندان و به منظور تبادل تجربه‌ها و دست آوردهاي تازه علمي مي باشد. نشريه طب جانباز يك نشريه‌ي دو زبانه است كه هم به زبان فارسي و هم به زبان انگليسي منتشر خواهدشد با ذكر اين نكته كه مقالات فارسي با چكيده‌ي انگليسي انتشار مي‌يابند.

امتياز اين مجله متعلق به پژوهشكده مهندسي و علوم پزشكي جانبازان مي‌باشد

براساس مصوبات شوراي سردبيري، مقالات با شرايط زير پذيرفته خواهند شد:

- انواع مقالات قابل قبول عبارتند از: پژوهشي(Original article) مرور سامانه‌اي ( Systematic Review)، فراتحليلي (Meta analysis)، گزارش موارد(Case Series, Case report). اين مقالات حداقل توسط يك داور خارج از گروه هيئت تحريريه و يك داور از اعضاي هيئت تحريريه مرور و ارزيابي مي‌شوند. هيچ توصيه‌ يا سفارشي براي انتشار مقالات پذيرفته نخواهدشد مگر اين كه تمام مراحل داوري را طي نموده و مقاله داراي مؤلفه‌هاي لازم از ديدگاه داوران و سردبيري نشريه باشد.

- تکميل فرم درخواست چاپ و ارسال فايل Word با مشخصات زير به آدرس پست الکترونيک نشريه و يا ارسال ديسکت يا CD حاوي اطلاعات مقاله به آدرس پستي نشريه. (فونت b nazanin با اندازه‌ي 12 براي نوشتار فارسي و Times New Roman، با اندازه‌ي10 براي نوشتار انگليسي، فاصله خطوط 1 سانتيمتر و حاشيه صفحات از طرفين 2 سانتيمتر، استفاده از برنامه MS Word نسخه2007 يا 2003.

- مقاله‌ي ارائه شده، نبايد قبلا" در نشريات ديگر (اعم از فارسي يا انگليسي زبان، ايندكس شده يا ايندكس نشده) به چاپ رسيده يا ارائه شده‌باشد. ارسال همزمان مقاله به ساير مجلات و يا ارسال آن قبل از مشخص شدن تصميم نهايي به ديگر مجلات، موجب استرداد مقاله مي‌گردد.

- مقاله گزارش موردي بايد مشتمل بر « عنوان چکيده فارسي (همراه با 3تا 5 کليد واژه فارسي) مقدمه (شامل اهميت مورد)، معرفي بيمار (موضوع)، يافته ها، بحث، چکيده انگليسي ( همراه با 3تا 5 کليد واژه انگليسي) و فهرست منابع به زبان انگليسي» باشد.

- مقاله مروري (Systematic Review , Meta-analysis) فقط از پژوهشگران مجرب و محيط به موضوع مقاله، که داراي تأليفاتي در آن زمينه هستند، پذيرفته مي شود.(مستندات لازم؛ شامل آدرس و محل انتشار مقالات پژوهشي در مجلات معتبر و انديكس شده و نيز تأليفات منتشر شده‌ي پژوهشگر بايد همراه مقاله ارائه گردد.)

ezterabzodaee 1 

 ezterabzodaei 2

impacts of landmine iran

تأثير صدمات…