شنبه

برگزاری دومین جلسه از هم اندیشی های دوره ای «دانش افزایی مهارت های شناختی و ارتباطی»

edu 400b 1دومین جلسه از سلسله دوره های دانش افزایی مهارت های شناختی و ارتباطی جهت افزایش دانش مهارت های شناخنی و ارتباطی در کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران و همچنین افزایش رضایت مندی جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران در تاریخ 30 بهمن ماه 1402 از ساعت 13 الی 15 برگزار خواهد شد. جامعه هدف اصلی این دوره ها که بصورت مجازی برگزار می گردد کلیه کارکنان و همکاران کادر درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران می باشند و درصورت وجود ظرفیت شرکت در آن برای عموم آزاد خواهد بود. در این دوره درباره دو مهارت ارتباط غیر کلامی و مهارت گوش دادن فعال صحبت خواهد شد که در نهایت می تواند علاوه بر کمک به کارکنان جهت بهبود مهارت های زندگی و کاهش فرسودگی شغلی در افزایش رضایت مندی فردی و شغلی موثر باشد.

لازم بذکر است گواهی شرکت در برنامه نیز برای همکاران بنیاد شهید و امور ایثارگران که در سایت پژوهشکده ثبت نام نموده باشند صادر خواهد شد.

جهت صدور گواهی شرکت در برنامه، ثبت نام در هر جلسه از برنامه برای همکاران  بنیاد الزامی میباشد.

همکاران محترم بنیاد جهت ثبت نام از این لینک وارد فرم ثبت نام شوند.

ضمنا این برنامه دارای امتیاز باز آموزی برای گروه مشمولان مذکور در سامانه آموزش مداوم جامعه پزشکی (به شرح جدول زیر)با شناسه 211619 بوده و ثبت نام در آن رایگان است.

آدرس و لینک ورود به وبینار https://www.skyroom.online/ch/jmerc/isaar کنفرانس علمی دانش افزایی مهارت های شناختی و ارتباطی

زمان فعال سازی جلسه و شروع برنامه روز دوشنبه 1402/11/30 از ساعت 12

توجه:

برنامه برای ثبت نام  مشمولان در سامانه آموزش مداوم پزشکی روز یکشنبه  29 بهمن  از ساعت 10 صبح در دسترس قرار خواهد گرفت.      https://ircme.ir

گروه های هدف در برنامه آموزش مداوم  کنفرانس علمی دانش افزایی مهارت های شناختی و ارتباطی

گروه هدف

مقطع رشتــه