جستجو

 
شنبه
ارديبهشت
1403
08
 

 IMG 7536برگزاری کنفرانس علمی دوره ای دانش افزایی مهارت‌های شناختی و ارتباطی

اولین جلسه وبیناری دانش افزایی مهارت‌های شناختی و ارتباطی در تاریخ ۹ بهمن ماه با حضور 320 نفر شرکت کننده و با ارائه پرفسور علی گرجی رییس پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان، خانم دکتر فرزانه وفایی استادیار علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد و آقای جواد مومنی دانشجوی دکتری علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد بود و با حضور کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران، روانشناسان و مشاوران و مددکاران اجتماعی و توانبخشی و از دانشگاه های سراسر ایران از جمله دانشگاه مشهد، دانشگاه تربت جام، دانشگاه اهواز برگزار شد.

 در این کنفرانس ابتدا دکتر گرجی ضمن اشاره به اهمیت موضوع ارتباط موثر که در قالب رشته‌های جدید در بسیاری از دانشگاه‌های مطرح دنیا تدریس می شود، در خصوص تقویت ارتباطات موثر و تاثیرات مثبتی که بر زندگی فردی شامل ایجاد روابط فردی، حل تعارض، هوش عاطفی، کاهش استرس، ابراز وجود، بهبود سلامت روان و توسعه شخصی پیشرفته و زندگی شغلی افراد شامل مهارت حل مسئله، پیشرفت شغلی، همکاری تیمی، حل تعارض، ایجاد روابط همکاری، افزایش سلامت فرد در محل کار و ارتقای سرویس دهی به مراجعان صحبت کردند.

همچنین ایشان فرمودند که ۷۰ درصد اضطراب‌ها و استرس‌های کودکان و نوجوانان ناشی از عدم استفاده صحیح از شبکه‌های اجتماعی می‌باشد که اخیرا در کشورهایی مانند آلمان، فرانسه و انگلیس به آموزش‌های موثر از شبکه های اجتماعی پرداخته شده است.

در ادامه آقای مومنی به تعریف و چگونگی ایجاد راههای ارتباط موثر، انواع ارتباط‌ها و تسهیل کننده‌های ارتباطی پرداختند.

سخنران بعدی خانم دکتر وفایی در رابطه با ارتباطات غیر کلامی علی الخصوص زبان بدن، ارتباطات چشمی و تئوری ذهن صحبت کردند. ایشان خاطرنشان کردند که بسیاری از ارتباطات ما تحت کنترل مغز ناخودآگاه ماست که در جلسات بعدی بیشتر به این موضوعات پرداخته خواهد شد.

 

آقای دکتر قاضی‌زاده هاشمی ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان برنامه ضمن تبریک اعیاد مبارک ماه های رجب و شعبان به خانوده های محترم و معزز ایثارگران و کارکنان بنیاد شهید، به اهمیت و نحوه ارتباط کارکنان بنیاد شهید با جامعه هدف اشاره نمودند. بنیاد شهید و امور ایثارگران بر اساس اهداف و رسالت خود علاوه بر ارائه خدمات، نیازمند برقراری ارتباط قوی و موثر با خانواده بزرگ ایثارگران دارد. نحوه برقراری این ارتباط بر اساس تفاوت هایی که در نیازها، روحیات و خواسته هایی که در نسل های مختلف جامعه از والدین شهدا تا فرزندان خردسال شهدا و جانبازان وجود دارد، متغیر است. ایشان در ادامه به ظرافت های برقراری ارتباط موثر با جانبازان معزز در گروههای جانبازی مختلف و بر اساس مجروحیت آنها اشاره نمودند.

در پایان ریاست عالی سازمان به نظر سنجی های انجام شده در بنیاد شهید و نیاز به آموزش مهارت های شناختی و ارتباطی اشاره نموده و تاکید نمودند که بر اساس تخصصی بودن این آموزش، به پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان ماموریت داده شد تا با استفاده از روشهای علمی و اصولی این دوره آموزشی مستمر را برای تمام کارکنان بنیاد در سطح کشور اجرا نماید.

لازم به ذکر است شرکت در این جلسات که به صورت مستمر هر دو هفته یکبار ادامه خواهد داشت، امتیاز ویژه ای برای کارکنان بنیاد خواهد داشت. جلسه بعدی مورخ 30 بهمن ماه ساعت 13 اجرا خواهد شد و اطلاعات تکمیلی ارسال می شود.